Home Цветна градина
Цветна градина Монтесори

Цветна градина Монтесори е частен детски център за деца от 2.5 до 6 години. От 2010г. работи успешно като предлага обучение по богата програма, включващо Език (писане и четене), Математика, Наука и Култура, Изкуство, Музика и др. Средата, която сме подготвили за децата е близка до домашната, като всичките ú аспекти са пригодени за детския ръст и провокират интереса на децата. Тук децата научават чрез сетивата си, правят собствени открития за света около тях, научават как да се държат в обществото и подхранват любовта си към знанията.

 

В нашия център се отнасяме към децата с уважение, оставяйки ги да се развиват като самостоятелни личности, спазвайки правилата за добро поведение. Вярваме в принципите на позитивната дисциплина, не прилагаме наказания и заплахи, а само последователност в наставленията си и безусловна любов към децата.

ХРАНЕНЕ:

Нашето старание е да се грижим възможно най-добре за всички нужди на растящите хора, интелектуални и физически. Храненето на обяд е здравословно, по разнообразно меню, без неподходящи за децата съставки. Седмичното меню може да видите тук.

Според предпочитанията на родителите може да се избере хранене в центъра - кетъринг,  само вегетарианско меню или пък детето да си донесе домашна храна, опакована по подходящ начин.

За междинно хранене се консумират плодове, зърнени бисквити, билков чай и други закуски, доставени според изискванията на РИОКОЗ.

В центъра не се консумурат бонбони, близалки, чипсове и други подобни нездравословни храни.

РАЗХОДКИ:

В Цветна градина Монтесори има удобен за игра двор, където децата  да помагат в грижите за градината, да развиват големите мускулни групи чрез различни динамични игри, да закусват на открито и да изследват природата. Понякога разходки се правят и до някои от близките паркове

 
Цветна градина Монтесори, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting